i onda kad gubis ti


Nije bilo izveštaja o tome a onda se u jednom trenutku pojavila informacija da su oslobodili Troickoje. Jeste li vi mitomani i falsifikatori kad kažete da ste najbolja skupina na balkanu ili da ste skupina bolja od Torcide.


Pin By Dragana On Ddd Inbox Screenshot Ddd

Nostradamus 25062022 1034.

. Kralj je ostao kralj i ništa više nije bitno. Mi ako Andreja ne prodamo sadsljedece ljeto necemo moci ni 500k uzeti. Da protivnici imaju Tomsona i Karija pa da kazes jebiga ludaci sutiraju sa 11 m i to je to ali nama bre ivanovic rupcaga zatrpava kos a ovi ga gledaju.

Pre bih rekao da nije bilo informacija o tome nego da nisu dirali južni pravac. I onda dođe mi tvoj jaran i kaže da sam ja mitoman i falsifikator. Ali kad su milioni u pitanju onda su sportovi magnet za mnoge zato igrači moraju da prihvate odluke organi6atora i sponzorajer.

I onda veliki stane i čeka nešto usput dobit ne dijeli nego je vrti unutar imperije ovdje npr AS imperije kupuje tvojim novcem-neisplaćenom dividendom firme i dionice Svjetlostkomerce Solane Mlinove Ljubače i ti kao dioničar Vispaka samo gledaš prodati ne možeš po tržišnoj koja je osmina realne dividende nema iako je. Kao prvo bit ce godinu dana stariji i tu gubis na cijeni22 godine vise nije toliko mladto su vec zrelije godine za igracaDrugogubi godinu dana ugovoraUgovor mu je trenutno 2 godinesljedece ljeto ce biti samo 1 godinaKad hoces ozbiljne pare za transfer ta duzina ugovora je smijesnaTrecepitanje. Jeste li vi mitomani kad pričate o veličini kluba da ste veći od Sarajeva a Sarajevo u 2 godine ima više trofeja nego vi u povijesti.

StetaPa zar nije moguce da se sa 83 poveca na 117 sto je problem da se napravi Nova Skupstina pa da se taj broj poslanika poveca na 500Ako hocemo da postanemo drzava treba nam i veca Skupstina i vise poslanika ako budemo tako radili necemo biti ni EntiteSta mislite da imamo 500 poslanika i onda ih Dodik pozove da glasamo. Sve u svemu mislim da je zauzimanje Artjomovska jako bitno za dalje nastupanje u svim smerovima od njega na sličan način kao što je bila Popasnaja. Koliko god Rafael Nadal puta davao lekcije o tome ko je kralj neki ljudi i dalje neće to shvatiti.

Pa jedno je da gubis od Huventuda ili Lokomotive al kad te zatrpava ko god stigne i to 50 suteva stoje sami pa to je ili mentalni defekt ili nivo bola u kurcu koji je za insineraciju. Onda gubis poentu tenisa da ne kazem ubijas momentum igracima.


8yra 7 Delije Trelo Parti Sto Marakana Youtube


Dsbeograd Delije Sever Beograd Youtube Channel Analytics And Report Powered By Noxinfluencer Mobile


Delije I Onda Kad Gubis Ti Kad Ostali Kuci Tad Sede Youtube


Groundhopping Se Hessen Kassel


Ekskluziva Ekskluziva Added A New Photo


The Hero Of The Red Star From The Epic Victory With Liverpool This Summer Was A Step Away Of Vardar Macedonia League Agodux On Scorum


Panachaiki Facebook


Communique De Retour A La Maison La Fete A Diochon Federation Des Culs Rouges


Jura Stublic Doci Cu Ti U Snovima Lyrics And Chords Lyrics Person


Delije Lepo Je Biti Uz Tebe Partizane Youtube


Discover Delije Titula S Popular Videos Tiktok


Tara Avant Fashion Blog


Delije All We Are Saying Is Give Peace A Chance Crvena Zvezda Rangers 2 1 Youtube


29 Images About Citati On We Heart It See More About Citati Balkan And Citati


Dsbeograd Delije Sever Beograd Youtube Channel Analytics And Report Powered By Noxinfluencer Mobile


Pin On Beauty Quotes Etc


Miroslav Mika Antic Cool Words Words Quotes Poems


Pin By Darija Haurdic On Lutkarske Predstave Chicken Crafts Projects To Try Language


Twinkle Kauntia Twinklekauntia Twitter

Related : i onda kad gubis ti.